frigofood.gr - Main Component
ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΝΙ
ΥΛΙΚΑ
|
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λαδόκολλα στρώνουμε τα κρεμμυδάκια και από πάνω τοποθετούμε τις φέτες λεμονιού. Τρυπάμε με μαχαίρι το κρέας σε διάφορα σημεία και καρφώνουμε σε κάθε τρύπα μισή σκελίδα σκόρδου και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τοποθετούμε το κλαδάκι δενδρολίβανου πάνω στο κρέας. Κλείνουμε την λαδόκολλα και τυλίγουμε καλά με το αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 180ºC για περίπου 2 ώρες.