frigofood.gr - Main Component
ΣΟΛΩΜΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ
ΥΛΙΚΑ
|
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε στο βούτυρο το σκόρδο και το κρεμμύδι σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα ξεφλουδισμένη αφού έχουμε ήδη αφαιρέσει τα σπόρια από το εσωτερικό της και την έχουμε ψιλοκόψει. Αλατοπιπερώνουμε τον σολωμό και τον τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το εστραγκόν/άνηθο και το αλατοπίπερο. Περιχύνουμε τον σολωμό και καλύπτουμε το σκεύος με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στο φούρνο στους 220 ºC. Σερβίρουμε με άγριο ρύζι.